Competenze Care

Om Competenze Care

Competenze Care ejes af Liselotte Krøyer.

På baggrund af mange års erfaring inden for ledelse, coaching, formidling, HR og salg, anvender vi dokumenterbare teorimodeller og analyser i vores arbejde, der sikrer, at vi er med til at skabe værdi for virksomheden. Vores tese er, at teori skal fungere i praksis, og det er her Competeze Care gør en forskel.

Vores tilknyttede konsulenter er engagerede erhvervsfolk med spidskompetencer inden for bl.a. direktion, mellemledelse, salg, karriererådgivning, kommunikation, formidling og coaching.

Hos Competenze Care arbejder vi med et menneskesyn, hvor vi respekterer individets ”syn på verdenen”. Det forudsætter at vi selv besidder alle de ressourcer der skal til, for at overkomme forhindringer, skabe forbedringer og dermed opnå vores mål.

Vi er optaget af at læring, selvindsigt og øvelse kan frigøre de ønskede ressourcer i forhold til en given udfordring, således at et større selvværd, motivation og engagement forøger både virksomhedens og medarbejdernes markedsværdi.

Vi løser opgaver for både nationale og internationale virksomheder, offentlige, humanitære og private organisationer, der dagligt møder ledelses- og samarbejdsmæssige udfordringer.

Vi har mange års ledelseserfaring inden for forretningsudvikling, Human Ressources og salg. Vi er certificerede Business coaches og medlem af organisationen International Coach Federation, og har suppleret med NLP uddannelse.